« vissza a suli oldalára

Klebelsberg - laptop igénylési útmutató

 Kedves Diákok, Tisztelt Szülők!

 
A Klebelsberg Központ tájékoztatása alapján az RRF-1.2.1-2021-2021-00001 azonosítószámú „Digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeinek biztosítása a tanulók és a pedagógusok számára” című projekt keretében 2023. november 30-ig elérhető a 9. évfolyamos diákok szülei/törvényes képviselői számára a regisztrációs lehetőség az RRF-1.2.1 projekt keretében kiosztásra kerülő, oktatási célú, személyes használatú notebookok igénylésére.

Ebben a kiosztási körben (3) csak a 9. évfolyamon tanuló diákok igényelhetnek szüleiken/törvényes képviselőiken keresztül IKT-eszközt, más évfolyamok diákjai nem.

Az eszközöket várhatóan 2024. tavaszán lehet majd átvenni.

 

A szülők 2023. november 30-ig tudnak regisztrálni a KRÉTA Rendszeren keresztül.  A regisztráció menetéről ezen a linken olvashatnak.

 https://tudasbazis.ekreta.hu/pages/viewpage.action?pageId=75104834

 

A regisztráció mobil eszközön és böngészőben is elvégezhető, de CSAK SZÜLŐI KRÉTA HOZZÁFÉRÉSSEL!

 

Az eszközök a Klebelsberg Központ tulajdonát képezik, a diákok személyes - a tanulással kapcsolatos feladataikra kapják használatra a számítógépeket - szüleik anyagi felelősségvállalása mellett, melyet az intézményből távozáskor sértetlenül, hiánytalanul, működöképesen vissza kell adni.

 

Igényléshez segítség:

 

Mobil eszköz menüpontja:



Böngésző menüpontja:
 

 

 

 

Fotó | videó albumaink
ImpresszumAdatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva © Szent Margit Gimnázium

Tervezte az Unicial